1
Trustpilot

Over Ons

Hartelijk welkom op de webshop van UsedGear!

Laat ik u even vertellen wie we zijn en wat we doen:

U kent het vast wel, u heeft onlangs iets nieuws gekocht, een smartphone, laptop, tv, of andere electonica, waardoor uw "oude" toestel ongebruikt achterblijft in een lade, kast of stoffige zolder. Dat is zonde!

Bij UsedGear kopen we deze "vergeten" producten van particulieren en bedrijven en brengen ze na grondig nazicht opnieuw op de markt, tegen een interessante prijs, en met 1 jaar garantie!

Daardoor kan u steeds met een gerust hart bij ons een gebruikt product kopen. Wij staan garant voor de kwaliteit hiervan. Mocht het product onverhoopt toch niet voldoen aan uw wensen kan u dit steeds binnen 14 dagen kostenloos retour zenden.

Daar het merendeel van onze aangeboden producten zijn aangekocht bij particulieren, worden deze verkocht exclusief Btw. Wenst u als bedrijf toch Btw op uw factuur gelieve dan met ons contact op te nemen alvorens te bestellen!

Bzeit u zelf enekele ongebruikte electronice die u bereid bent te verkopen, aarzel dan niet ons te contacteren. Wij trachten hiervoor steeds een correcte prijs aan te bieden.

Opgeleet: een product dat helemaal compleet is en met originele verpakking is meer waard dan een onvolledig product of zonder originele verpakking.

 

Wij bedanken u alvast voor uw bezoek aan onze website en hopen u spoedig een klant van ons te mogen noemen!

Met vriendelijke groeten,

UsedGear